Tentang kami

Pasar DX ialah laman web yang menempatkan maklumat berkenaan pasar malam, pasar tani dan pasar pagi untuk rujukan para pelancong dan rakyat Malaysia. Laman web ini diwujudkan sebagai sumber rujukan yang tepat dan dipercayai untuk para pelancong dan rakyat Malaysia.

Tiada maklumat pasar di tempat anda?

Jika anda melayari laman web Pasar DX dan mendapati halaman pasar yang anda cari tidak mempunyai maklumat yang cukup, sila hantarkan gambar anda dengan laman Hubungi kami / Contact us. Pihak kami akan menghubungi anda bagi proses penghantaran maklumat. Anda perlu memberi kebenaran bahawa maklumat anda akan dipaparkan di laman ini atau mana-mana laman web lain yang kami rasa bersesuaian.

Tiada gambar pasar di tempat anda?

Jika anda melayari laman web Pasar DX dan mendapati halaman pasar yang anda cari tidak mempunyai gambar, sila hantarkan gambar anda dengan laman Hubungi kami / Contact us. Pihak kami akan menghubungi anda bagi proses penghantaran gambar. Anda perlu memberi kebenaran bahawa gambar anda akan dipaparkan di laman ini atau mana-mana laman web lain yang kami rasa bersesuaian.

Sejarah

Pada 12 Januari 2020, laman Pasar DX telah dibuka untuk akses semua.

30 Januari 2020 menyaksikan laman pertama maklumat pasar malam kami, Pasar Malam Cameron Highlands, disiarkan untuk rujukan para pelawat.

Pautan Berkaitan

Hubungi kami / Contact us

Penafian / Disclaimer

Polisi Privasi / Privacy Policy

Terma dan Syarat / Terms and Conditions